Síruházat vásárlás tippek

A megfelelő síruha kiválasztása kulcsfontosságú egy-egy síelés alkalmával, hiszen biztonságunkat és komfortérzetünket is meghatározza viseletünk.

A síruhának nem csak kényelmesnek kell lennie, de védenie kell, ugyanakkor nem szabad, hogy akadályozzon a mozgásban. Az alábbiakban megosztunk Önnel néhány egyszerű tanácsot a síruhával kapcsolatban!

- Első rétegként technikai aláöltözetet válasszunk, ezek kényelmes varrással és speciális anyagösszetétellel rendelkeznek az izzadság elvezetésére.

- A második réteg funkciója a melegen tartás, ebből olyan darabokat válasszunk, melyek professzionális polár anyagból készültek és praktikus cipzáras megoldásúak.

- A síruha kiválasztásánál a lélegzőképesség és vízállóság a két kulcsszó, ezen kívül a jó sínadrág a boka részénél megerősített, hogy védjen a síléc ütései ellen.

- A minőségi sízokni anyaga speciális, hosszúszárú és a megfelelő részeknél meg van erősítve.

- A síszemüvegnek jól kell illeszkednie a fejre, ugyanakkor nem szabad akadályoznia a perifériális látást, szűrnie kell a fényt és nem párásodhat.

Mindezek a tulajdonságok a Nordica, Blizzard vagy Icepeak márkák termékeiben kiválóan egyesülnek. Termékeinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!