Szabadidő

Nyári programok

Kerékpártúrák túravezetéssel,csomagszállítással

175-Pfnderbahn-Titelbild

 

Könnyű és közepes nehézségű kerékpártúrákat ajánlunk családok, baráti társaságot és egyéni kalandvágyó vendégeinknek. Ausztria csodálatos vidékeit kerekezzük be, mint pl. Duna-menti kerékpárút, az Inn-folyó völgye, vagy a Salzkammerguti tóvidék, de a Karintiai-tóvidék a Wörthi-tóval és egy kis Szlovénia a Bledi-tóval és a Júliai Alpokkal is célpontjaink között szerepelnek.

Pünkösdi kerékpártúra

 


karintia

Salzkammergut kerékpártúra 2019. július 21-26.


 


Családi kerékpártúra a Duna-mentén (Passau-Melk)

 

duna

Egynapos, környékbeli kerékpártúrákat a Dorogi Kerékpáros Egyesület oldalán találhattok:  https://www.facebook.com/dorogibringa/

 

TÉLI AJÁNLATOK

Csoportos sítúrák síoktatással és snowboard oktatással

Színvonalas szállodákban, gyönyörű síterepeken síelhetünk együtt. Minden túránkon délelőtt és délután is sí és snowboard oktatás van szakképzett oktatókkal. Lehetőség van sítúrázni, hótalpas túrázni is. Asszisztenciát nyújtunk a váratlan eseményekre, pl.sífelszerelés szervizelése, tartalék síléc, vagy saját autónk a helyszínen rendelkezésre áll. Tesztsíléceinket ki lehet próbálni, így a sílécvásárlás is könnyebb, biztosabb.  Ezen kívül még kedvezményes felszerelés bérlés, kedvezményes vásárlás a Sportosbolt-Sítechnika szaküzletünkben, síverseny, egyéb programok is vannak palettánkon.

 

Családbarát sítúrák 

Alpesi idill az Almresortban Január 20-25.

Különleges wellness-élmény a sípályák tövében - Innerkrems jan.27-febr.01. 

Síélmények a tiroli hegyek között - Innsbruck febr. 03-08. febr. 10-15. márc. 03-08.

Síelés és Szánkózás Wildkogelen febr. 24-márc.01.

Napsütéses családi síelés a Schnalstal-gleccseren márc. 10-16.